ΤΑ ΦΡΑΟΥΛΟΠΟΥΛΑ


 

 

Όλοι τα ξέρουμε και τα θυμόμαστε να προβάλλονται στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 πριν από 10 περίπου χρόνια. Αυτό που δεν ξέρουν όλοι είναι ότι τα Φραουλόπουλα είναι ελληνική παραγωγή! Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 δημιουργήθηκε και η πιό επιτυχημένη – η μόνη μάλλον – ελληνική σειρά κινουμένων σχεδίων, Η Πανδώρα και ο Πλάτωνας, τα Φραουλόπουλα. Η Σειρά γνώρισε διεθνή επιτυχία και βραβεύτηκε και προωθήθηκε και από την UNESCO. Δημιουργοί της σειράς ήταν οι ιδρυτές της εταιρείας ARTOON, Νίκος Βεργίτσης και Γιώργος Νικολούλιας.  Η σειρά «γράφτηκε» στα αγγλικά και κατόπιν μεταγλωττίστηκε στα ελληνικά.

Τις φωνές τους δανείζουν διάσημοι ηθοποιοί όπως ο Φίλιππος Σοφιανός,  η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Ντίνα Κώνστα, ο Γιάννης Μποστατζόγλου, η Σοφία Φιλιππίδου και ο Τζώνυ Βαβούρας.

Η Πανδώρα και ο Πλάτωνας, τα δύο τελευταία Φραουλόπουλα στη γη, που η αγάπη τους κρατάει 300 ολόκληρα χρόνια, συνεχίζουν να είναι πάντα μαζί -έστω κι αν η Μέριλιν, με τους γιους της, Λούι και Τσάρλι, κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να τα χωρίσουν και μάλιστα για πάντα.
Οι «3 κακοί» είναι οι μόνοι που γνωρίζουν το τρομερό μυστικό: τα “δάκρυα λύπης” των Φραουλόπουλων είναι μαγικά κι αν τα καταπιείς, μπορείς να πραγματοποιήσεις κάθε σου επιθυμία. Έτσι, δεν περνά ούτε μέρα που να μην προσπαθήσουν να τα χωρίσουν. Γιατί ξέρουν πως μόνο έτσι θα μπορέσουν να αποκτήσουν τις μαγικές δυνάμεις που θα τους κάνουν διάσημους.

Η Μέριλιν θέλει να γίνει «η πιο διάσημη κακιά στην Ιστορία», ο Λούι, «ο πιο διάσημος καλλιτέχνης του σήμερα» και ο Τσάρλι, «ο πιο διάσημος Σούπερ-ήρωας του Σύμπαντος»!

Για τους νοσταλγούς της σειράς να ξέρετε ότι σήμερα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο στις 07.40 το πρωί από το κανάλι STAR.

Πάρτε μια δόση!!!